Wie zijn wij?

Nathan Mens- & organisatieontwikkeling adviseert en begeleidt mensen met (hulp)vragen op diverse gebieden, zowel privé als binnen organisaties. Door jezelf als mens te ontwikkelen, leer je bewust te leven en te handelen. Elk mens en elke organisatie is uniek en heeft andere mogelijkheden. Door je bewust te zijn van wie je bent, wat je doet, wat je kan en waar je naartoe wilt, kun je je potentieel realiseren en uit je leven halen wat er in zit. Dit geldt voor mensen én organisaties.

In het menu hierboven wordt onder de items Mensontwikkeling en Organisatieontwikkeling uitleg gegeven over ons dienstenaanbod op deze gebieden.

Onze missie

Mensen begeleiden bij het realiseren van hun authenticiteit, innerlijke kracht en persoonlijk leiderschap.

Onze visie

Iedereen die zijn innerlijke kracht en talenten heeft ontwikkeld, kan zijn volledige potentieel vanuit bewustzijn en zelfvertrouwen benutten op alle levensgebieden.

Onze werkwijze

Kenmerkt zich door betrokkenheid, helderheid en resultaatgerichtheid. Wij begeleiden mensen zowel individueel als in organisatie- en/of teamverband.

Onze activiteiten

* Psychologische begeleiding voor particulieren

* Extern psycholoog voor begeleiding binnen organisaties

* Organisatie- en teamontwikkeling

* Executive coaching

* Persoonlijke ontwikkeling/leefadvies

Voor informatie omtrent bijscholingscursussen aan therapeuten, counselors en coaches zie rozendaaleducatie.nl

Over André en Nathalie

mr. drs. André Rozendaal (1973)
Nadat ik mijn studie fiscaal recht in 1998 heb afgerond en als jurist werkzaam ben geweest, besloot ik in 2000 mijn leven een andere wending te geven door de universitaire opleiding klinische psychologie te volgen. Inmiddels ben ik ruim 14 jaar werkzaam als geregistreerd psycholoog (NIP), waarvan een aantal jaren in ons bedrijf Nathan Mens- & organisatieontwikkeling. Daarnaast heb ik diverse opleidingen gevolgd op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en bewustwording. Ruime managementervaring heb ik opgedaan bij instellingen voor Wetenschappelijk en Hoger Onderwijs. Mijn passie en talent liggen vooral op het gebied van het verbeteren van samenwerking, het realiseren van cultuurverandering en het motiveren van individuen, al dan niet in teamverband. Verder ben ik werkzaam als freelance trainer in het Wetenschappelijk en Hoger Onderwijs. Al meer dan vijfentwintig jaar verdiep ik mij in onderwerpen die verband houden met persoonlijke ontwikkeling en bewustwording. In november 2014 is mijn boek uitgekomen met de titel: 'Zelfrealisatie: De weg terug naar wie je werkelijk bent'.


mr. Nathalie Rozendaal-Alkemade (1972)
Tot begin 2014 ben ik als (fiscaal) jurist, adviseur en beleidsmedewerker werkzaam geweest binnen diverse bedrijven en sectoren. Ik ben vertrouwd met de werkwijzen, cultuur en dynamiek binnen de zakelijke dienstverlening, de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en gemeenten. Sinds 2002 heb ik diverse cursussen en opleidingen gevolgd op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, bewustwording en natuurgeneeskunde. Mijn passie en talent bestaan uit het snel kunnen signaleren en inzichtelijk maken van 'pijnpunten' binnen organisaties, teams en individuen en begeleiden bij het creëren van oplossingen. Onderwerpen die moeilijk bespreekbaar zijn ga ik daarbij niet uit de weg. Van nature sta ik open voor nieuwe uitdagingen en denk ik buiten de kaders als een situatie daar om vraagt. Door mijn eigenschappen en therapeutische kwaliteiten te combineren met kennis en ervaring is mijn werkwijze te typeren als empathisch, analytisch, creatief en oplossingsgericht.