Recensies

Lezing Zelfrealisatie op 1 juli 2015 Boshotel Vlodrop

Het was hot buiten maar binnen in de zaal van het Boshotel waar André Rozendaal de lezing "Zelfrealisatie” voor ‘de Bewuste Zaak’ verzorgde was het heerlijk koel en was ik getuige een groep mensen die met volle aandacht en gevoel luisterde naar zijn verhaal .Soms was het zo stil dat je de hersenen van sommigen kon horen kraken , maar er waren ook momenten van diepe zelfreflectie want André’s verhaal raakte eenieder van ons. Het ging over ons ware Zelf ( met een hoofdletter ... "Z”). Kijk een medemens eens echt goed in de ogen : achter pijn , haat en verdriet zie je zijn/haar essentie…met jouw ware Zelf zie je dit en de ander zie je dan niet meer als gescheiden en ben je verbonden, jij bent de andere ik . André leidde ons door eigen verhalen en ervaringen, begrippen ,inzichten en de eigenschappen die als richtingaanwijzers naar ons ware Zelf leiden en zo werden we op een bijna lichte wijze , vaak humoristisch maar dan ook weer bloedserieus op heel veel diepere wijsheid en liefde getrakteerd. In dankbaarheid kijk ik terug op een avond waarin je terug kon keren naar jezelf , bewust en met liefde gebracht.

Dankjewel André voor je mooie licht-boodschap!

Marlène Dohmen, 'de Bewuste Zaak'

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lezing Zelfrealisatie op 24 oktober 2015 Bruna Horst

Een warme, gezellige middag bij Bruna Horst met een inspirerende presentatie door André Rozendaal over zijn boek 'Zelfrealisatie'. Er was ruime belangstelling en feedback van verschillende gasten bij Bruna Horst.

Wij vonden het een succesvolle middag. Dank voor jullie plezierige bijdrage en aanwezigheid.

Hartelijke groet

Claar van Lieshout