Cursussen/workshops

Ben je psychosociale hulpverlener, bijvoorbeeld therapeut, counselor of coach, kijk dan ook op rozendaaleducatie.nl voor informatie omtrent psychosociale bijscholingscursussen.

Inschrijven

Je kan je inschrijven voor een cursus door een e-mail te sturen naar info@nathan-info.nl met daarin de volgende gegevens:

1. Geef de e-mail als onderwerp "Inschrijving + naam van de betreffende cursus die je wilt volgen"

2. Vermeld in de e-mail graag je naam, telefoonnummer en adresgegevens

Op het moment dat wij je inschrijving hebben ontvangen, sturen wij per e-mail een ontvangstbevestiging met factuur. Je inschrijving is definitief zodra de factuur is voldaan. Neem gerust contact met ons op indien je vragen hebt.

CURSUS 'DE WEG TERUG NAAR WIE JE WERKELIJK BENT'

In de loop van 2023 starten wij weer met de cursus 'De weg terug naar wie je werkelijk bent ' (Zelfrealisatie). De cursus duurt 10 maanden en omvat 9 bijeenkomsten van drie uur. Tevens hebben we met elke deelnemer enige tijd voor aanvang van de cursus een individueel kennismakingsgesprek om met elkaar te bekijken of de cursus aansluit bij je persoonlijke situatie en verwachtingen.

Voor wie?

Voor iedereen! Je leert een weg kennen die leidt naar innerlijke vrijheid en (veer)kracht. Wanneer je ernaar verlangt op een evenwichtige manier om te leren gaan met uitdagingen die het leven je dagelijks biedt, dan mag je deze cursus niet missen!

Doel

Het doel van de cursus is het leren ontwikkelen van eigenschappen die kunnen bijdragen aan het vergroten van zelfinzicht en bewustwording. De verworven inzichten kun je zowel in je persoonlijke als professionele leven integreren en gebruiken. Binnen de cursus wordt uiteraard veel aandacht besteed aan je persoonlijke ervaringen. Ook is er ruimschoots gelegenheid voor onderlinge uitwisseling van ervaringen en het stellen en beantwoorden van vragen.

Lesmateriaal

Het lesmateriaal bestaat onder andere uit het boek ' Zelfrealisatie: De weg terug naar wie je werkelijk bent' . Dit boek ontvang je bij de eerste bijeenkomst.

Groepsgrootte

Maximaal 8 deelnemers. Deelname vindt plaats op volgorde van inschrijving.

Data 2023

De exacte cursusdata zullen in de loop van 2023 hier bekendgemaakt worden. Elke bijeenkomst is op een zaterdag en duurt van 10.00-13.00 uur.

Cursusgeld

Het cursusgeld bedraagt € 595,-. Dit bedrag is inclusief btw, lesmateriaal en koffie/thee.


CURSUS 'GRIP OP JE LEVEN

De cursus ‘GRIP op je leven’ duurt een half jaar en bestaat uit 6 avondbijeenkomsten.

Doel cursus

Het doel van deze cursus is het verkrijgen van meer inzicht in jezelf en hoe je jouw leven leidt. Hierdoor ontwikkel je meer zelfvertrouwen en kun je concreet orde aanbrengen binnen de belangrijkste levensgebieden. Je leert bewuste keuzes te maken waardoor je meer voldoening, rust en balans in je leven krijgt.

Thema’s die aan bod komen zijn:

G            = Gezondheid; geestelijk en lichamelijk

R            = Relaties en omgeving

I              = Inkomen/werk en een gezonde financiële situatie

P             = Persoonlijke groei /ontwikkeling / bewustwording

Met betrekking tot bovenstaande thema’s worden lessen verzorgd, (groeps)gesprekken gevoerd, artikelen besproken en (voorbereidings)opdrachten gegeven. Het uitgangspunt hierbij is dat je het geleerde direct in je dagelijkse leven kan toepassen.

Data 2023

De cursus start in de loop van 2023. De exacte cursusdata zullen hier bekendgemaakt worden. Elke bijeenkomst is op een donderdagavond en duurt van 19.00-22.00 uur.

Het cursusgeld bedraagt € 475,-. Dit bedrag is inclusief BTW, lesmateriaal, koffie en/of thee.