Cursussen/workshops

Bent u psychosociale hulpverlener, bijvoorbeeld therapeut, counselor of coach, kijk dan ook op rozendaaleducatie.nl voor informatie omtrent psychosociale bijscholingscursussen.

Inschrijven

U kunt zich inschrijven voor een cursus door een e-mail te sturen naar info@nathan-info.nl met daarin de volgende gegevens:

1. Geef de e-mail als onderwerp "Inschrijving + naam van de betreffende cursus die u wilt volgen"

2. Vermeld in de e-mail graag uw naam, telefoonnummer en adresgegevens 

Op het moment dat wij uw inschrijving hebben ontvangen, sturen wij u per e-mail een ontvangstbevestiging met factuur. Uw inschrijving is definitief zodra de factuur is voldaan. Neemt u gerust contact met ons op indien u vragen heeft.

Cursuslocatie

Kaldenkerkerweg 56 te Venlo. Deze locatie is uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer en er is voldoende parkeergelegenheid.


CURSUS 'DE WEG TERUG NAAR WIE JE WERKELIJK BENT'

Zaterdag 19 mei 2018 starten wij weer met de cursus 'De weg terug naar wie je werkelijk bent' (Zelfrealisatie). De cursus duurt 10 maanden en omvat 9 bijeenkomsten van drie uur. Tevens hebben we met elke deelnemer enige tijd voor aanvang van de cursus een individueel kennismakingsgesprek om met elkaar te bekijken of de cursus aansluit bij uw persoonlijke situatie en verwachtingen.

Voor wie?

Voor iedereen! U leert een weg kennen die leidt naar innerlijke vrijheid en (veer)kracht. Wanneer u ernaar verlangt op een evenwichtige manier om te leren gaan met uitdagingen die het leven u dagelijks biedt, dan mag u deze cursus niet missen!

Doel

Het doel van de cursus is het leren ontwikkelen van eigenschappen die kunnen bijdragen aan het vergroten van zelfinzicht en bewustwording. De verworven inzichten kunt u zowel in uw persoonlijke als professionele leven integreren en gebruiken. Binnen de cursus wordt uiteraard veel aandacht besteed aan uw persoonlijke ervaringen. Ook is er ruimschoots gelegenheid voor onderlinge uitwisseling van ervaringen en het stellen en beantwoorden van vragen. 

Lesmateriaal

Het lesmateriaal bestaat onder andere uit het boek 'Zelfrealisatie: De weg terug naar wie je werkelijk bent'. Dit boek ontvangt u bij de eerste bijeenkomst.

Groepsgrootte

Maximaal 8 deelnemers. Deelname vindt plaats op volgorde van inschrijving.

Data 2018 / 2019

De cursus start zaterdag 19 mei. De overige cursusdata zijn: 2 juni, 30 juni, 8 september, 6 oktober, 3 november, 8 december, 12 januari en 23 maart (2019). Elke bijeenkomst duurt van 10.00-13.00 uur.

Cursusgeld

Het cursusgeld bedraagt € 495,-. Dit bedrag is inclusief btw, lesmateriaal en koffie/thee.


CURSUS 'GRIP OP JE LEVEN

De cursus ‘GRIP op je leven’ duurt een half jaar en bestaat uit 6 avondbijeenkomsten.

Doel cursus

Het doel van deze cursus is het verkrijgen van meer inzicht in uzelf en hoe u uw leven leidt. Hierdoor ontwikkelt u meer zelfvertrouwen en kunt u concreet orde aanbrengen binnen de belangrijkste levensgebieden. U leert bewuste keuzes te maken waardoor u meer voldoening, rust en balans in uw leven krijgt.

Thema’s die aan bod komen zijn:

G            = Gezondheid; geestelijk en lichamelijk

R            = Relaties en omgeving

I              = Inkomen/werk en een gezonde financiële situatie

P             = Persoonlijke groei /ontwikkeling / bewustwording

Met betrekking tot bovenstaande thema’s worden lessen verzorgd, (groeps)gesprekken gevoerd, artikelen besproken en (voorbereidings)opdrachten gegeven. Het uitgangspunt hierbij is dat u het geleerde direct in uw dagelijkse leven kan toepassen.

Data 2018

De cursus start donderdagavond 5 april 2018. De overige cursusdata zijn: 24 mei, 5 juli, 13 september,11 oktober en 15 november. Elke bijeenkomst duurt van 19.00-22.00 uur.

Het cursusgeld bedraagt € 360,-. Dit bedrag is inclusief BTW, lesmateriaal, koffie en/of thee.